След по-малко от три месеца новоремонтираната част на бул. Тодор

...
След по-малко от три месеца новоремонтираната част на бул. Тодор
Коментари Харесай

Пореден новоремонтиран булевард в София се нуждае от нов ремонт

След по-малко от три месеца новоремонтираната част на бул. " Тодор Каблешков " се нуждае от нов ремонт, сподели инспекция на БГНЕС.

Уточнява се, че тук-там настилката е пропаднала, на други се е надигнала, на трети места и най-много към капаците на шахтите паветата се вадят безпроблемно. Неприятно усещане прави и мръсотията, която компанията реализатор е оставила на територията на ухото, където въртят рейсове и тролеи.

БГНЕС са се свързали със заместник-кмета по публично строителство в Столичната община Ангел Джоргов, който е научил от тях за проблемите, като е заречен, че до петък всички забележки щели да бъдат отстранени за сметка на компанията реализатор.

" От вторник до петък ще създадат всичко, за което организацията алармира. Независимо дали се дължи на тяхната работа, дали е нещо вандалско или колчетата са счупени от кола ", съобщи той.

Попитан на какво се дължат дефектите, Джоргов сподели, че те може да са в резултат на дъждовете, излели се през януари или на некачествена работа.

" Обектът още не е в гаранция, тъй като ние не сме го приели като подобен, защото той се приема на цяло ", разяснява той и увери, че общината нямало да заплати нито лев за този ремонт, който се постанова в този момент.

Зам.-кметът се е заел в петък персонално да ревизира какво е свършено и увери, че също по този начин ще бъде изчистена и нечистата територия на спирка " ж.к. Гоце Делчев ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР