След по-малко от месец – на 14-ти септември в НДК

...
След по-малко от месец – на 14-ти септември в НДК
Коментари Харесай

През септември България ще е домакин на международната крипто конференция NEXT BLOCK

След по-малко от месец – на 14-ти септември в НДК – България ще е хазаин на интернационалната крипто конференция NEXT BLOCK, проведена от Krypton Events (в партньорство с Cryptovest). Нейната основна тематика ще бъде „ Еволюция на парите “.

NEXT BLOCK ще събере на едно място водещи мениджъри от софтуерния бранш, вложители, представители на многообещаващи блокчейн бизнес инициативи и визионери в бизнес и нетъуркинг промишлеността от целия свят.

Ще се включат над 350 участника и над 20 изтъкнати лектори. Освен това конференцията ще завърши с  най-пищното крипто-парти за годината, организирано на Балканите.

Главен преподавател на събитието NEXT BLOCK София:

– Стерлин Луян, информационен дипломат за bitcoin.com, бележит източник на информация за всичко, обвързвано с биткойн. Стерлин е един от най-известните публицисти, редактори и лектори на тематика крипто. Той е добре прочут есеист, занимава се с криптовалута и биткойн от 2012 година

Сред другите изтъкнати лектори ще откриете:

– Марк П. Бернегър, предприемач в областта на финансовите технологии и криптовалутата;

– Милчъл Игълстийн, съучредител и основен изпълнителен шеф на FDCTech, Inc.

–  Томас Греъм, управляващ сътрудник – TLDR, съучредител – Codec, MapD, медиен протокол, DFC;

– Авия Арика, шеф на Aviya Law;

– Паскал Форстър, член на УС на Crypto Finance AG;

Още лектори: на next-block.org!

На конференцията ще откриете ревю за компании в областта на блокчейн, както и сесия ICO Quick-fire Pitch, където всеки участник ще има 5 минути да завоюва доверието на вложителите.

Кулминацията на вечерта ще бъде извънредно и стилно празненство, което никога не би трябвало да пропускате. За да научите повече, да си купите билет, да им станете спонсор или медиен сътрудник, апелирам отидете на next-block.org.

Не пропускайте да следите NEXT BLOCK във Facebook, Telegram, Instagram и Twitter.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР