След по-лежерните зимни месеци вече е време да облечем спортния

...
След по-лежерните зимни месеци вече е време да облечем спортния
Коментари Харесай

Как да останем защитени от изпотяване, докато спортуваме?

След по-лежерните зимни месеци към този момент е време да облечем спортния екип и да се мотивираме да влезем във форма за тонус и самочувствие. Обзалагаме се, че след подготовка сте изпитвали това прелестно възприятие на цялостна лекост както на тялото, по този начин и на мозъка. Това по никакъв начин не е инцидентно, тъй като спортът е най-хубавият метод тялото да остарява по-бавно. Добре е да помним, че всяко придвижване и физическа интензивност са незаменима доза здраве. Стегнатото тяло и вътрешната естетика са резултат от всекидневни тренировки.

Спортът е превъзходен метод да отделим време за себе си, само че с него идва и „ украсата “ от петна по гърба или под мишниците, които ни карат да изпитваме дискомфорт и повлиява на увереността ни. За да дадем оптималното от това, на което сме способни в тренировките, е значимо да разполагаме с правилен съдружник в битката с изпотяването. С днешна дата разполагаме с още един правилен съдружник, с който да отдадем нужното почитание към тялото си със спорт, без да се постанова да вършим взаимни отстъпки с безупречния си тип.

Новата серия на  Rexona Maximum Protection предоставя подобрена формула на патентованата такава Rexona Motion Sense Technology, която разпознава процеса на изпотяване при придвижване и ни пази от дискомфорта, който той предизвиква. Формулата на Maximum Protection съдържа тройна отбрана срещу изпотяване при топлота, стрес и придвижване – обстановки, които са водещи причинители на изпотяване. Иновативната технология на мъжката и дамската серия обезпечено ще ни зареди с доста прохлада и сила!

Добрата вест е, че сред 9-и и 28-ми май , във фитнес клубове Next Level ще се организира предизвикването на Rexona #MaxProChallenge . Екип на Rexona ще провокират присъстващите да подложат на тест новата формула на дезодоранта. Съгласилите се да се включат в предизвикването участници, получават като подарък тениска и дезодорант, с който би трябвало да се напръскат преди идната им подготовка. След тренировката, участниците би трябвало да покажат посредством оповестена снимка/видео на стори в Инстаграм, резултат от действието на Rexona Maximum Protection . Доказано най-хубавият метод да забележим образно дали един артикул в действителност работи, е като го подложим на тест върху себе си! 

Допълнителна мотивация да се включим в предизвикването е и шансът да си спечелим още награди – 3х месечна карта за безвъзмездни тенировки в Next Level, както и 3х ваучера за спортни артикули за 100лв., които да ни оказват помощ да си създадем рутина в спорта. 

Добрата и качествена защита позволява да се насладите на тренировката си със предпазена и красива кожа, а когато това се случва, резултатите не закъсняват. Убедени сме в едно - когато се отнасяме с обич към тялото си, то ще ни отвърне със същото!
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР