След петгодишно отсъствие, любимите на малки и големи вездесъщи жълти

...
След петгодишно отсъствие, любимите на малки и големи вездесъщи жълти
Коментари Харесай

„Миньоните 2“ откриха сезона на проклетиите с рекорден уикенд в боксофиса

След петгодишно неявяване, обичаните на дребни и огромни вездесъщи жълти разбойници се завърнаха на огромния екран и родните фенове се стекоха в кината, с цел да изживеят най- занимателната им и пакостлива палавщина досега, а резултатите не закъсняха. За миналия уикенд Миньоните 2 е бил гледан от над 37 хиляди фенове и с доходи от над 400 хиляди лв. се подрежда преди всичко в класацията за най-касов дебют за анимация, както за тази година, по този начин и от началото на пандемията. Филмът също така задминава световните шлагери Топ Гън: Маверик и Джурасик свят: Господство, като бележи втория максимален премиерен уикенд за 2022 година, изпреварван само от Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта. В международен мащаб резултатите на Миньоните 2 са не по-малко впечатляващи – филмът изпревари прогнозите на експертите, регистрирайки общи доходи от над 200 млн. щатски $, с което отбрани позицията на анимационния франчайз като най-касовия в историята.

В Миньоните 2 вездесъщите мъници оферират скъпата си „ помощ “ на едвам 12-годишния, само че към този момент порядъчно прокълнат Гру, който крои демоничен проект да се трансформира в най-великия изверг в историята. Филмът е самобитно завръщане към корените за Illumination и предлага сърцата история с доста комизъм, екшън, музика и редица попкултурни препратки. Изпълнен с редица поп-културни препратки и закачки, доста музика, нескончаем екшън и най- към този момент със удивително възприятие за комизъм, Миньоните 2 предлага свежа и истинска история със сърце и душа, по сходство на ранните филми на Illumination, които трансфораха студиото в пример за качественото кинозабавление, а миньоните в едни от най-колоритните и обичани герои на всички времена. Миньоните 2 идва в родните кина озвучен на български език, като гласът на един от най- ярките и шеметни облици във кино лентата принадлежи на известния комедиант и ефирен водещ Николаос Цитиридис.

За първи път обаче, феновете у нас ще имат опция да се насладят на Миньоните 2 и в истинския му език, на специфични субтитрирани прожекции в определени киносалони. Предвождан от истинските създатели на франчайза, Миньоните 2 е продуциран от основателя и изпълнителен шеф на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на именития музикален продуцент и притежател на „ Грами “ Джак Антонов. Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на кино лентата се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана- Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и други Добавяме щипка проклетии към лятото с шеметното премеждие Миньоните 2 - към този момент в кината на 2D, 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР