След петгодишни преговори, разводът на Ръсел Кроу приключил. За да

...
След петгодишни преговори, разводът на Ръсел Кроу приключил. За да
Коментари Харесай

До там се докара! Ръсел Кроу продава на търг сувенири, за да финансира развода си

След петгодишни договаряния, разводът на Ръсел Кроу завършил. За да се оправи с разноските, артистът реши да провежда търг. След деветгодишен брак и две красиви деца (Чарлз и Тенисън), двойката, която образуваха Ръсел Кроу и Даниел Спенсър, се разруши. Много пъти артистът се опита да избави брака си, само че майката на децата му го отпращаше.
Запитан за проектите си незабавно след оповестяването на развода си, Ръсел Кроу загатна за проблеми и компликацията да живее с жена, живееща на австралийска земя, до момента в който професионалните му задължения го задължават да прекарва по-голямата част от годината си в Лос Анджелис.
" Веднага откакто свърша работата и мога да се прибера у дома, целта ми е да се опитам да събера още веднъж фамилията си ", съобщи Гладиаторът през декември, откакто одобри, че нищо не е допустимо с Даниел Спенсър. Ръсел Кроу и неговите юристи са се справили с тромавия въпрос за разделянето на имуществото. Жена му го беше предизвестила, че няма да остави нищо като подарък...
Пет години по-късно, в края на предходната година, артистът и някогашната му брачен партньор се споразумяха, като той отстъпи наред с други неща и първокласната вила на Роуз Бей, на шикозния бряг на Сидни. За да финансира всичко останало (издръжка и метод на живот в Холивуд), Ръсел Кроу провежда търг в Sotheby's за част от парцела си в Австралия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР