След първия тур на местните избори ВМРО взима над 5

...
След първия тур на местните избори ВМРО взима над 5
Коментари Харесай

ВМРО: Имаме над 5% от гласовете на българите след първия тур на местния вот

След първия тур на локалните избори Вътрешна македонска революционна организация взима над 5 % от действителните гласове и се затвърждава като водеща политическа мощ в страната. Това сочи анализът, изработен от предизборния щаб на база съвсем 100% от обработените от ЦИК протоколи, осведоми пресцентърът на партията.
Вътрешна македонска революционна организация: Удвояваме броя на общинските си съветници От партията са удовлетворени от представянето си на локалния избор
На национално равнище организацията има над 140 000 гласа за съветници, а в 11 общини претендентите за кметове, издигнати от Вътрешна македонска революционна организация, излизат на балотаж. Това са Пловдив-град, регион " Южен " на Пловдив, Сандански, Златарица, Трявна, Елин Пелин, Костинброд, Каварна, Левски, Тутракан, Опан.

На втори тур ще вземат участие и доста претенденти на Вътрешна македонска революционна организация за кметове на кметства.
Общинските съветници в страната са над 240, което е два пъти повече от 2015 година, се показва още в известието.
Джамбазки: Гласувах за чист град без нелегално строителство Кандидатът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация упражни правото си на избор в столичния кв. "Овча купел "
С тези резултати Вътрешна македонска революционна организация изрично се подрежда като втора, трета или четвърта политическа мощ по места, сочи анализът на партията. Според изводите в него при бъдещи парламентарни избори Вътрешна македонска революционна организация ще се бори за положително посланичество в Народното събрание.

От партията приканват всички български жители да гласоподават на втория тур, с цел да покажат волята си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР