След първите 45 минути Тотнъм води с 3:0 срещу Хъдърсфийлд

...
След първите 45 минути Тотнъм води с 3:0 срещу Хъдърсфийлд
Коментари Харесай

Хъдърсфийлд - Тотнъм 0:3 /полувреме/

След първите 45 минути Тотнъм води с 3:0 против Хъдърсфийлд в мача от седмия кръг на Висшата лига.

Първата обстановка в мача сътвориха футболистите на Хъдърсфийлд в 5-та минута, когато Том Смит дриблира около своите противници, след което пред него се откри пространство и стреля, само че Уго Лорис избави.

Тотнъм поведе в резултата в 9-та минута, когато Йонас Льосъл не съумя да почисти добре една топка. След това Киърън Трипиър с глава продължи към Хари Кейн. Крис Льове се опита да изпревари нападателя на Тотнъм и да почисти топката, само че се размина с нея. Това разреши на Хари Кейн да овладее топката, да навлезе в наказателното поле на Хъдърсфийлд и самичък против Йонас Льосъл бе невъзмутим, с цел да осъществя за 1:0.

Тотнъм удвои своята преднина в 16-та минута, когато Хари Кейн и Кристиан Ериксен направиха двойно подаване. След това датският футболист пусна отличен извеждащ пас към Бен Дейвис, който бе изведен самичък против Йонас Льосъл и не пропусна да вкара за 2:0.

Йонас Льосъл позволи доста груба неточност в 20-та минута. Вратарят потегли да лъже Хари Кейн, само че не съумя да почисти топката и се размина с нея. Това разреши на Кейн да я овладее. След това нападателят на Тотнъм се опита да вкара, само че Льосъл поправи грешката си, хвърли се в краката му и избави.

Тотнъм означи трети гол в 24-та минута. Ерик Дайър подаде към Кейн, който се освободи от двама футболисти на Хъдърсфийлд и с удар от дъгата на наказателното поле на домакините вкара топката в десния ъгъл на вратата на Льосъл.

Тотнъм бе покрай това да вкара четвърти гол в 31-та минута, когато пред Деле Али се откри отлична опция в наказателното поле на Хъдърсфийлд. Той съумя да финтира двама бранители на домакините и стреля, само че топката срещна десния дирек на вратата на Льосъл.

Гол на Хари Кейн в 36-та минута не бе зачетен поради засада.

Хъдърсфийлд можеше да върне интригата в мача в 44-та минута, само че след удара на Лоран Депоатър топката се спря в гредата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР