След оттеглянето на Юнкер Партията на европейските социалисти има свой

...
След оттеглянето на Юнкер Партията на европейските социалисти има свой
Коментари Харесай

ПЕС предлагат словак да оглави Европейската комисия

След отдръпването на Юнкер Партията на европейските социалисти има собствен претендент за ръководител на Европейската комисия. Това е нейният заместник-председател словашкия политик Марош Шефчович.
Заместник-председателят на Европейската комисия Марош Шефчович влезе в конкуренцията за поста на ръководител. Кандидатурата му е първата, издигната от Партията на европейските социалисти.

Шефчович ще взе участие във вътрешната конкуренция в Партията на европейските социалисти. Те ще изберат своя претендент при започване на декември, оповестява Българска национална телевизия.

Марош Шефчович е посланик, получил образованието си в Москва и работи в Брюксел от 2004 година Обявявайки желаниято си да оглави комисията, Шефчович сподели, че общността би трябвало да се оттърве от оградите с бодлива тел в мозъците.

Словашкият политик е изразил подготвеност да оглави напъните на партията за смяна в Европа. Неравномерното разпределените изгоди от глобализацията и разширяващата се бездна сред небогати и богати са посочени от дано като причина за възприятието за неравноправие в обществото.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР