След относително мирното съжителстване в продължение на две седмици, съквартирантските

...
След относително мирното съжителстване в продължение на две седмици, съквартирантските
Коментари Харесай

Мира Радева и Ваня Червенкова завихрят война в Къщата

След релативно мирното съжителстване в продължение на две седмици, съквартирантските пристрастености излязоха нескрито като една бурна буря - горещите моменти и свадите сред участниците се разиграха с лудо движение.

Комбинацията сред Мариан, Лияна и Тервел се оказа взривоопасна. На празненството по случай оповестяването на Тервел за „ Боксьор на седмицата “, хубавицата се оказа раздвоена и прескачаше от прегръдките на спортиста в тези на Мариан. В става все по-горещо и последователно почтените флиртове стартират да минават в предизвикателни подмятания.

Докато на някои места прехвърчат любовни искри, то на други се завихрят бурни кавги. Мира още веднъж влезе в своето амплоа на „ майка орлица “ във и реши да се погрижи за Слугите, като ги обсипе със сготвена храна. Другият водач от дамите в Къщата – Ваня Червенкова, обаче се оказа мощно срещу маниера на социоложката. Тя възнегодува от неналичието на ред в готвенето и от създалата се „ пресилена “ обстановка към Слугите.

„ Онази се разфуча! Сега ще я слушаме единствено с високи децибели! “ изкоментира пред щерка си Мира Радева, която за първи път от присъединяване си във реши да даде глас на своето неспокойствие.

Днес феновете ще видят още веднъж двете основни домакини в пререкания, почнали по битови въпроси още от ранни зори. По подигравка на ориста опора на социоложката ще се окаже нейният максимален конкурент в Къщата – Павел Чернев. Заради нея той ще си разреши да застане от другата страна на барикадата в дословен и метафоричен смисъл.

Павел ще бъде отдушник и за още един от. След бурното празненство Лияна е обезпокоена от вчерашното си държание. Тя ще показа своите терзания за това какво се случва отвън Къщата.

Ирина Флорин ще взезе в ролята на едно от основните настоящи лица в новата Мисия „ Закачалка за облекла “, която ще бъде сложена на Съквартирантите довечера в епизода на V. Това е едно от новите провокации, които BIG Brother ще насочи към участниците в границите на седмичната Мисия.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР