След от Тарин Фишър – първата книга от хитовата трилогия

...
След от Тарин Фишър – първата книга от хитовата трилогия
Коментари Харесай

Време за четене: още пристрастяващи измами в бурния любовен триъгълник на „Обичай ме с лъжи: Мръсно червено“

След от Тарин Фишър – първата книга от хитовата трилогия „ Обичай ме с неистини “ , която се трансформира в същински феномен измежду феновете на сантименталната литература по целия свят – е време за нейното почтено продължение!

На пазара към този момент може да откриете – книгата, в която залозите в името на любовта са още по-високи. Защото когато си спечелил най-голямата премия, би трябвало да се бориш със зъби и нокти, с цел да я запазиш. А прекомерно висока цена не съществува.
 Красиви цитати за книгите и четенето  Красиви цитати за книгите и четенето  Красиви цитати за книгите и четенето  Красиви цитати за книгите и четенето
Съвършена в изкуството да лъже и манипулира, Лия Смит е извоювала съвършения си живот с доста труд и великодушна доза неистини. Но всичките ѝ старания са си заслужавали, тъй като в този момент има всичко, за което в миналото е мечтала. Красив и богат брачен партньор, който е любовта на живота ѝ. Луксозен дом, за който всеки може да ​​ѝ завиди. И бебе, което ще ѝ се наложи да заобича, колкото и непостижимо да ѝ се коства това.

Защото въпреки и двамата с Кейлъб на пръв взор да наподобяват като че ли са „ заживели щастливо дружно вечно “, Лия знае, че сърцето му не ѝ принадлежи напълно. Тя го усеща в метода, по който я гледа, търсейки нещо. И в мислите му, които постоянно са някъде другаде. А Лия знае тъкмо къде.

Призраците от предишното протягат грабливите си ръце към всичко, което тя обезверено желае да резервира. А споменът за дамата с гарвановочерната коса – огромната обич на Кейлъб , която за малко да ѝ го отнеме – изгаря мислите ѝ, изпълвайки я с ненавист. Омраза, която заплашва да опустоши всичко, за което тя се е борила, и да ѝ отнеме Кейлъб вечно.

Но Лия е решена да употребява всички козове в ръкава си, с цел да завоюва лукавата игра, в която се е трансформирал брака ѝ. Игра, в която няма неразрешени ходове. В която лъжите са отровни и пристрастяващи, а играчите не знаят по какъв начин се играе почтено.

Ще успее ли Лия да задържи съвършения си живот? Или ще изгуби себе си в лабиринта от интриги и измами…

е втората книга от завладяващата поредност „ Обичай ме с неистини “ , в която Тарин Фишър повлича читателите си в един плевел любовен триъгълник. Непредвидим, многопластов и прочувствен, романът ни кара да подложим на подозрение всичко, което знаем от първата книга и да се убедим, че в борбата за любовта никой не е почтен.

 книга Ciela Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР