След огромния успех на премиерното представление на Цар Лъв през

...
След огромния успех на премиерното представление на Цар Лъв през
Коментари Харесай

Мюзикълът Цар Лъв се завръща на сцената в зала 1 на НДК

След големия триумф на премиерното зрелище на " Цар Лъв " през април, хитовата продукция се завръща на сцената на зала 1 на НДК на 17 октомври, с цел да зарадва дребни и огромни с красивата история на Симба, новороденото лъвче на Цар Муфаса, научи ДУМА от Йоана Иванова, пиар и артистичен управител на " Монте мюзик ". 
Песните на Елтън Джон и текстописеца Тим Райс, с истинска музика на Ханс Цимер - " I Just Can`t Wait to Be King ", " Circle of Life ", " Hakuna Matata ", " Can You Feel The Love Tonight " и други, покоряват сърцата на феновете и печелят две награди " Оскар " и един " Златен глобус " в средата на 90-те, когато излиза анимационният филм на " Дисни " - " Цар Лъв ". Едноименният мюзикъл прави своята международна премиера в Лондон през октомври 1999 година и от този момент като се изключи че победи на международната цена, носи шесткратно повече доходи от анимационния филм.> Повече от 20 години " Цар Лъв " притегля публиката в целия свят, което демонстрира, че всички имаме потребност от красиви и добре разказани приказки за кръговрата на живота. Във всеки човек живее и положителното, и злото и единствено ние решаваме кое от тях ще ръководи.
На 17 октомври ще станем очевидци на фантастично представление за сетивата, обединило в забележителен синхрон всички детайли на хитовия мюзикъл - от музиката, сценографията, костюмите, хореографията, театралните боеве и 3D мапинга до зашеметяващите осъществявания на равностойните актьори от сферата на всички театрални изкуства.
Мюзикълът " Цар Лъв " оживява на професионална сцена в България в огромната продукция на Държавната опера във Варна, с оркестровка на Данко Йорданов и именити създатели в постановъчния екип - режисьор Петко Бонев, диригент Страцимир Павлов, театрален дизайн и костюми Ася Стоименова, театрално придвижване и пластика Анна Пампулова, 3D мапинг Лора Руневска.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР