След огромната трагедия на паркинга до зоокъта в Морската градина,

...
След огромната трагедия на паркинга до зоокъта в Морската градина,
Коментари Харесай

Мъка! Родителите на убитото от румънец детенце във Варна мечтаят за...

След голямата покруса на паркинга до зоокъта в Морската градина, при която румънски водач прегази малко момиченце, почернените родители на детенцето мечтаят още веднъж за детенце, съобщи Варна24.

Както към този момент е известно родителите са се борили 10 години, с цел да се появи на бял свят дребната Радослава. Майката е на 47 години, а бащата на 48 години. Те са имали репродуктивни проблеми и са минали през доста процедури, в това число ин витро, до момента в който мечтаното дете се появи на бял свят.

Само в БЛИЦ: Трагедията е неописуема - убитото от румънец детенце във Варна било... (СНИМКИ)

Месеци след жестоката драма родителите намират сили още веднъж да мечтаят за своя рожбичка. Това е единствения лъч светлина за почерненото семейство.

За да се сбъдне фантазията им обаче е нужна помощ, показа Валентина Иванова от фондация "Искам бебе ". Ето и нейният зов, оповестен и в групата "Варненски мамчета ":

"Една молба да върнем усмивка, прегръдка, нежни думи и смисъл на живот! Една молба за съпричастност и помощ!

Съвсем скоро едно семейство загуби рожбата си.

Варна настръхна след нещастието с умрялото дете (СНИМКИ/ВИДЕО)

След години битка те си имаха прелестна щерка благодарение на асистираните технологии (Ин витро).

Днес тя е звездичка... Поредната...

Няколко инвитро центъра предложиха безвъзмездна процедура, към които се обърнах за помощ.

МЦ "Св. Иван Рилски " - гр.Тутракан и доктор Л.Бойчев направиха процедура за жалост без триумф. Борбата продължава, НО...

Ще е нужна майчица, която да подари парченце от себе си, защото Роси е с привършен яйчников запас. Нужна е яйцеклетка.

Обръщам се към Вас с молба да помогнем на Роси да бъде още веднъж мама, да се усмихне, да гушне.... "

При предпочитание да помогнете може да се свържете с Валентина на тел. 0892 475790 или да получите повече информация на /Донорството-с-фондация-Искам-бебе/

За процедурите са нужни и доста средства, защото всяка от тях е на стойност към 7000 лева Затова от Фондация "Искам бебе " прецизират за искащите да дарят средства за най-благородната идея, че фондацията подписва контракт с донорите и дарението се превежда по банков път на посочената в контракта сметка.

Дарителят има право да упомене в предмета на контракта за кого и какво тъкмо дава съответното подаяние. Дарителят има право да изиска доклад защо тъкмо са изразходвани дарените средства.

За всеки, който желае да помогне на Росица в борбата и да има още веднъж детенце, може да подари средства на банковата сметка на фондация "Искам бебе ", а като съображение би трябвало да впише името на майката - Росица Александрова.

IBAN BG14UBBS88881000272778

Банка ОББ

Нека помогнем!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР