След одобрено от съда споразумение, постигнато с Районна прокуратура –

...
След одобрено от съда споразумение, постигнато с Районна прокуратура –
Коментари Харесай

Такава присъда получи крадливата циганка Събка, сгащена от китайски туристи във Велико Търново

След утвърдено от съда съглашение, реализирано с Районна прокуратура – Велико Търново, циганката, която опитва да тараши китайски туристи във Велико Търново, само че бе парирана от тях, бе наказана за опит да извърши кражба на движимости.

С. А. се призна за отговорна за това, че на 01.05.2019 година в гр. В. Търново, ул. „ Стефан Стамболов”, пред хотел „ Панорама “, направила опит да отнеме от владението на притежателя – жена от Китай, без нейното единодушие и с желание незаконно да присвои непознати движими движимости, намиращи се в дамската й чанта – сумата от 200 евро с равноценност от 391 лева; сумата от 6620 хонконгски $ с равноценност от 1469.64 лв. и мобилен телефон марка «Самсунг Галакси Нот 4» на стойност 328 лева, всички движимости на обща стойност 2188.64 лева

В известието на прокуратурата се показва още, че опитът за кражба останал незавършен по независещи от дееца аргументи /намесата на китайска гражданка / – закононарушение по член 194, вр. член 18 от Наказателен кодекс. За осъщественото действие на С. А. е наложено наказване три месеца отнемане от независимост, изтърпяването на което на съображение член 66 от Наказателен кодекс е отсрочено с три години изпитателен период. Споразумението има последствия на влезнала в действие присъда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР