След общуване с някои хора се чувствате опустошени… Това са

...
След общуване с някои хора се чувствате опустошени… Това са
Коментари Харесай

Ще изсмучат цялата ви радост: Енергийните вампира в зодиака

След другарство с някои хора се чувствате опустошени…

Това са четирите знака от Зодиака, измежду които най-често срещани са енергийните вампири, написа Marie Claire.

Овен

Агресивен и праволинеен знак, който е подготвен да крещи на конкурент, без да стопира по време на свада. Овните обичат да приказват гадни неща и морално да унищожават човек. Представителите на този знак изливат своя негативизъм върху другите и „ изсмукват “ позитивните страсти от близките.

Рак

Те „ извличат “ позитивност от другите хора. Раците обичат да прекарват часове в недоволство от проблемите си, искайки някой да ги изслуша. В живота на представителите на този знак всичко е неприятно или доста неприятно. Те мъчно намират позитивни моменти. Ако Ракът ви вижда като жертва, той ще ви опише за проблемите си без спиране и след другарство с него е елементарно да изпаднете в меланхолия.

Дева

Те могат да ви кажат доста обидни забележки, които пръскат наляво и надясно, прикривайки ги под маската на угриженост. След като поддържате връзка с Дева, можете да се почувствате като най-лошия човек на света. Освен това представителите на този знак не знаят по какъв начин да слушат, а единствено обичат да приказват.

Скорпион

Един от най-тежките знаци на зодиака. Скорпионите бързо разпознават слабите места на хората и ги удрят тъкмо там. Те вършат обидни подмятания, омаловажават индивида и прибягват до операция. Скорпионите също по този начин са и доста отмъстителни хора.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР