След невероятния успех в САЩ с най-голямото си турне до

...
След невероятния успех в САЩ с най-голямото си турне до
Коментари Харесай

PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD в Зала Универсиада през март 2020

След невероятния триумф в Съединени американски щати с най-голямото си турне досега (съвместно с Shinedown), PAPA ROACH потеглят на Европейска обиколка с петорката HOLLYWOOD UNDEAD ! Американските банди включват и България в идното турне и дават обещание взривяващо шоу на 2 март 2020, в зала Универсиада.
Вокалистът на PAPA ROACH Jacoby Shaddix споделя: „ Това турне е може би малко закъсняло – почитателите ни молят от доста време да създадем нещо взаимно с HOLLYWOOD UNDEAD – и ние ще им дадем това, което желаят! Едни от най-любимите ни концерти са точно в Европа, а публиката там има неповторима сила! Наистина нямаме самообладание! “
PAPA ROACH е една от най-обичаните банди на нашето време. Групата е основана през 1993 година в Калифорния, като фронтмен и емблема на групата е невероятният Jacoby Shaddix. В началото на кариерата си, PAPA ROACH дефинират своя жанр като ню-метъл и рап-метъл, а ентусиазъм за тях са реализатори като Nine Inch Nails, Faith No More, Rise Against The Machine.

Американската петорка от Лос Анджелис HOLLYWOOD UNDEAD затвърждава името си на музикалната сцена с взривяващите си осъществявания онлайн и разбиващи шлагери. Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008 „ Swan Songs ”, и с неповторимото съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, HOLLYWOOD UNDEAD печелят голям брой почитатели по целия свят.

 
С над 20 концерта в 14 еропейски страни, PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD ще подарят на почитателите детонация от незабравими страсти под звука на най-любимите части! Почитателите ще имат опция да чуят и песни от последния албум на PAPA ROACH – Who Do You Trust?.
 
БИЛЕТИ
Билетите за концерта на PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD ще бъдат на цени от 65 и 75 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
 
В деня на концерта цените на билетите ще са надлежно 80 и 90 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР