След неочаквано листване от Binance, водещата платформа за търговия с

...
След неочаквано листване от Binance, водещата платформа за търговия с
Коментари Харесай

Цената на алткойн се изстреля след изненадващ листинг на Binance

След ненадейно листване от Binance, водещата платформа за търговия с криптовалути в международен мащаб, един алткойн план от втори пласт на Етериум мина през забележителен напредък.

Binance разкри в понеделник поддръжката си за спот търговия на Metis (METIS), решение за мащабиране на Етериум , което докара до скок в цената на на токена с двуцифрено число.

METIS има за цел да обезпечи понижени такси и по-бързи времена за транзакции спрямо Етериум, водещата платформа за смарт контракти.

Проектът, иницииран от MetisLab Foundation през 2021 година, употребява технология за събиране на данни за обработка на транзакции отвън блокчейна на Етериум, като в същото време несъмнено записва транзакционни данни. Протоколите Optimistic rollups работят при догатката, че транзакциите са годни по дифолт.

Изброяването на METIS на Binance идва с прикачен начален “етикет ”, който нормално се ползва към планове с по-ниска ликвидност и евентуално по-висока волатилност спрямо други изброени токени.

Binance задължава потребителите, притежаващи активи с начални етикети, да се подлагат на проби на всеки 90 дни, с цел да се уверят, че схващат обвързваните опасности, преди да се включат в търговия с токени.

След известието на Binance, METIS скочи до връх от $147.87 в понеделник, отбелязвайки повече от 39% нарастване от неделното дъно от $106.18. Въпреки че METIS стартира да се възвръща, сега се търгува на $137.28 все още на писане на публикацията.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР