След последните записи на премиера, опонентите му вероятно са решили:

...
След последните записи на премиера, опонентите му вероятно са решили:
Коментари Харесай

Нещата наистина изпростяха, но затова се и разбираме!

След последните записи на премиера, съперниците му евентуално са решили: "Край, до тук е! " Не бързайте, различен взема решение! Ама стискайте палци, че да не заживеем още веднъж в ПР-мантрата от началото на предишния век "Лоша реклама няма! "

Ако си решил да размишляваш по въпроса "Коя тайфа против чия хунта играе? ", по-добре не си причинявай сходно главоболие. Всички са чели един учебник - на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Но никой не си е подчертал най-важната мисъл: "Истинският компромат би трябвало да отврати на първо време индивида, за който се отнася! "

И назад - като се хвалиш, би трябвало да го правиш толкоз елегантно, че възможният ти обожател да не стартира да мига с двете очи друго. Като пешеходен светофар - 10 секунди дясно око, 10 секунди ляво...

Въобще, колкото по-скандално става, толкоз по-стабилно стои ГЕРБ-ът. Хайде, дано някой отхвърли, че "подреждат, инсталират, вършат, костват - всички избори спечелихме ". И кое му е чудното, че при тази инерция, "нито ще ме откажат, нито ще се спра “. Ако задачата е да го смачкат душевен, няма да стане - бронебойни патрони против такава душeвност няма открити. Виж, в случай че "посегнат и физически ", едно е ясно - грабежите подлежат на замитане. И забравете за еврозоната, в случай че стигнем въобще до чакалнята, до момента в който висим в очакване на следващата проверка на прехода.

А службите да решат от чия страна на оградата в резиденция "Бояна " избират да бъдат - откъм вила "Секвоя " или откъм вила "Калина ". Че в случай че президент и министър председател вземат да се наблюдават от въздуха над резиденция "Бояна " с дронове, напълно оплескахме националната сигурност. Другият вид е да предпочетат свободата и да се преселят при съседите в Киноцентъра. Хем ще им е по-леко на душите, хем и пари ще изкарат като консултанти на поредност от от политически трилъри, обединени под работното заглавие "Президент за пердах се стяга, мята дрона на рамо! "

Другият вид е някой държавен регулатор да влезе в "Божков телевижън " и да не излезе оттова, до момента в който в ефир не бъде завъртян нов сезон на "Столичани допълнително ", който стартира с глас зад кадър: "Имало едно време един военачалник. Той се появил от нищото, слязъл от джипа, откъснал златната ябълка и я вдигнал над главата си. И чудото незабавно станало: вместо дребен скъпоценен плод, в шепата му внезапно заблестяло голямото сърце на Данко... "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР