След набирането на затворници за руските наемнически сили редовната руска

...
След набирането на затворници за руските наемнически сили редовната руска
Коментари Харесай

Активисти твърдят, че Русия започва да набира затворници за войници в редовната армия


След набирането на пандизчии за съветските наемнически сили постоянната съветска войска към този момент се насочва към наказани при набирането на бойци, които да се борят в Украйна, настояват правозащитници, представени от ДПА. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7573
" От края на септември министерството на защитата стартира да набира наказани ", съобщи самостоятелният съветски новинарски уебсайт " Важни истории ". Критичният към Кремъл уебсайт оповестява за визити на военни в наказателни колонии в Рязанска област край Москва и в Ставропол в Северен Кавказ.

Активисти от организацията " Гулагу.нет " към този момент са съобщавали за опити за набиране на хора в Нижегородска област.

Наемническата група " Вагнер ", финансирана от доближения на Путин предприемач Евгений Пригожин, набира пандизчии, които да се бият в Украйна още от лятото. На видеоклип, оповестен в обществените мрежи, се вижда по какъв начин самият Пригожин се появява пред пандизчиите, обещавайки им освобождение от пандиза, в случай че служат като наемници в Украйна шест месеца. 

Предполага се, че някогашните пандизчии ще са част от особено звено. Твърди се, че министерството на защитата набира хора измежду пандизчиите, които преди този момент са работили в службите за сигурност и имат военен опит, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР