След месеци упорито пазене на тайната си връзка от медийното

...
След месеци упорито пазене на тайната си връзка от медийното
Коментари Харесай

Официално, ето го новия Гери-Никол

След месеци настойчиво бранене на тайната си връзка от медийното пространство, Гери-Никол и боксьорът Дани Илиев най-накрая публично оповестиха, че са дружно. 

Преди броени минути, новата елит двойка разгласява първа обща фотография, която се появи в профилите и на двамата. Те щастливо театралничат пред обектива в бутилка шампанско в ръка, посрещайки Китайската Нова година в парещ Тайланд. 

 

Гери-Никол и Дани пожелаха доста благополучие и обич на всички свои почитатели, а на въпросния кадър наподобяват доста влюбени и удовлетворени от живота. 

Двойката театралничи на пред обектива по бански костюми, в частния басейн на Каtа Rocks, откъдето се открива спираща дъха гледка  към Андаманско море. От към седмица, те са се отдали на релакс и занимания на остров Пукет, като са отседнали в първокласния комплекс Marina Phuket Resort. 

 Хванати в крачка 2: Кикбосьорът Дани Илиев и Гери-Никол дружно в Тайланд

Припомняме, че  Trafficnews  първи оповестиха за искрите на любовта пламнали сред Гери-Никол и Дани Илиев. Въпреки, че влюбените ловко се прикриваха, като пристигнаха и напуснаха залата поотделно, с цел да не будят съмнение у огромния брой посетители на събитието, обективът на наш кореспондент съумя да ги снима в изключителна непосредственост.

Това се случи на връчването на премиите Code Fahion Awards, които се организираха в София, в края на месец ноември предходната година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР