След малка доза футбол на национално ниво и завършека на

...
След малка доза футбол на национално ниво и завършека на
Коментари Харесай

Ще счупи ли Лионел Меси големия карък с ПСЖ във френската Лига 1?

След дребна доза футбол на национално равнище и завършека на международните квалификации следва подновяването на европейския клубен футбол и на най-силите шампионати от Стария континент. Интригуващ наподобява конфликтът сред и Нант, който ще се организира в събота (20.11) от 18:00 часа българско време. Парижани надалеч не имат намерение сензационно да дадат късмет на някой отбор да им вземе купата от френската Лига 1 във втори следващ сезон и след единствено тринадесет изиграни мача към този момент водят с 10 точки пред втория.
ПСЖ е умопомрачителен любимец в мача съгласно
Все отново те би трябвало да имат едно мислено, защото в последната им среща с този противник позволиха изненадващо проваляне с 1:2 - още веднъж вкъщи. В последните им пет турнирни мача можем да открием и още един триумф за Нант над ПСЖ - със зрелищното 3:2 на 17 април 2019 година. Коефициентът на efbet за още една шокираща развръзка и победа в интерес на Нант е двуцифрен - 11,75. Очакваният триумф в интерес на ПСЖ е оценен на 1,27, до момента в който равенството е със ставка 6,60.
Ще вкара ли най-сетне Меси за ПСЖ във Франция? 
Разбира се, в тази среща още веднъж погледите ще бъдат приковани към Лионел Меси. Той пропусна последните два дуела на френския гранд заради контузия, само че по-късно игра и в двете срещи на Аржентина от международните квалификации, а във втората даже бе титуляр и остана от самото начало на терена (в дербито против Бразилия). Меси към този момент има три попадения с екипа на ПСЖ, само че всички те са в Шампионска лига.

Гениалният аржентинец към момента търси първо турнирно попадение през акцията. Той е играл в пет срещи от Лига 1, само че все пак няма гол или асистенция (нещо невиждано за него от 15 години). Efbet предлага коефициент от 4,40 за това точно Меси да осъществя първото попадение в този дуел, както и от 1,90 за това аржентинецът да се разпише, без значение кога.

Друго звездно име в състава на парижани - Неймар, няма да играе заради травма. За сметка на това в офанзива ще забележим международния първенец с Франция Килиан Мбапе, като ставката за това да означи е 1,90.
Начален казино бонус efbet - всичко, което би трябвало да знаете
Хазартът е една от най-бързо разрастващите се промишлености в света за последните 20 години. С навлизането на тези платформи в онлайн простра...

Още един дебют се чака в мача, само че към момента не е несъмнено
Любопитното е, че има немалка опция да станем очевидци на дълго чакания дебют на Серхио Рамос. Бившият капитан на Реал Мадрид лекува дълготрайна травма и към момента не е играл за ПСЖ, макар че е част от тима от месеци. Критиците към този момент започнаха да разясняват дали привличането му не е неточност, само че бранителят нееднократно в предишното е затварял устите им. Не единствено посредством устойчиво показване в защита, само че и даже посредством голове. Коефициентът на efbet за това Рамос да дебютира за ПСЖ в мача с Нант с попадение е 5,60, в случай че приемем, че ще го забележим на терена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР