След мъчителни проучвания, кастинги, проби и умуване, проточило се с

...
След мъчителни проучвания, кастинги, проби и умуване, проточило се с
Коментари Харесай

Новият водещ на Преди обед открадна жената на колега от БНТ

След мъчителни изследвания, кастинги, проби и мъдруване, проточило се с месеци, в Би Ти Ви най-сетне избраха новия водещ, който сяда до Деси Стоянова на мястото на Александър Кадиев в " Преди обед ".

Това е 31-годишният актьор Петър Дочев. Вече той се конкурира за рейтинг с водещия на  " 100% будни "  по БНТ Стефан А. Щерев, с чиято някогашна жена има връзка. Това е актрисата Ирмена Чичикова. 

Стефан Щерев и Ирмена Чичикова имаха 13-годишна връзка. Когато преди време се разделиха, се заприказва, че сред тях е застанал младият актьор Петър Дочев, който обаче тогава беше напълно чужд за необятната общност. 

Дочев и Чичикова никога не са крили връзката си, само че и не са вдигали доста звук към нея. Все отново обществените мрежи са цялостни с техни общи фотоси от пътувания, срещи с другари и от план, в който вземат участие дружно. Това е представлението " Дъх " от Дънкан Макмилан, чиято премиера беше в края на предходната година в София.

Говори се, че Дочев е ухажвал хубавата актриса цели две години, докато я завоюва. 39-годишната Ирмена е с 8 години по-голяма от него, само че това в никакъв случай не е било проблем нито за нея, нито за Петър. В същото време Стефан не крие, че към момента има благосклонности към своята половинка, въпреки че от дълго време не са дружно. Преди към две години те участваха в шоуто на Нова тв " Черешката на тортата ". Водещият на " 100% будни " беше откровен, че съгласно него мястото на Чичикова е в дома му, а не до новия й обичан.

В своята вечер Ирмена помоли гостите си да напишат й пожелания на пакетчета от чай. Това било бит, който тя и приятелите й практикували от дълго време. Щерев не разкри своето обръщение. " Написах й нещо, с което да й дам убеденост, в случай че инцидентно не е била сигурна в него. Просто желаех да го затвърдя и го направих тъкмо с едно изречение. Не знаех, че ще би трябвало да го чета на глас. Извинявайте, само че не съм подготвен да го споделя с вас, то си е за нея ", сподели тогава артистът. Чичикова беше очевидно трогната от неговото обръщение, само че не го прочете пред камерите. " Стефан ми написа нещо, което не споделихме на глас. Накара ме да се усещам добре и сигурна, че в негово лице имам правилен човек ", беше единственото, която тя сподели тогава. Щерев към момента не е оповестил за нова жена в живота си след Чичикова. Явно той е в положителни връзки и с нея, и с настоящата й половинка. Чрез обществените мрежи предаването " 100% будни ", което води, публично пожела триумф на Дочев като лице на " Преди обед ".

За Петър работата в шоуто на Би Ти Ви се обрисува като най-сериозният трамплин в кариерата му до момента. Тя сигурно ще го направи различим за доста хора, а оттова се чака да вдигне и акциите му като артист. Друг въпрос е дали ще има време за нови функции при идната си голяма претовареност в малкия екран. Именно тази претовареност е била главната причина, поради която Дочев е спечелил мястото в " Преди обед " в конкуренция с най-големия си съперник за него – сътрудника му Кирил Недков, който тази пролет получи премия " Аскеер ". И двамата са артисти в Младежкия спектакъл в София, само че Кирил бил доста по-ангажиран освен с представления, само че и с планове пред камера. Той направи голямо усещане с функциите си на бармана Антон в сериала на Би Ти Ви " Мен не ме мислете " и на огромният наследник на цар Симеон Велики – Михаил, във " Войната на буквите " на Българска национална телевизия, написа " Уикенд ".

На пробите в ефир, извършени през май, артистът се е преборил за работата с сътрудниците си Иво Аръков и Антоан Петров и журналиста Антон Биров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР