След края на последната й публична афера - тази с

...
След края на последната й публична афера - тази с
Коментари Харесай

Мая Илиева люби наш топ модел

След края на последната й обществена спекулация - тази с варненския плейбой Николай Иванов-Шванца, персоналният живот на Мая Илиева тъне в тайнственост. Вече близо пет години, откогато последната й обич се ожени за своята младежка обич и се пресели в Кипър, вдовицата на боса на ВИС-2 Георги Илиев по този начин и не е била засичана в компанията на евентуален любовник или обичан.

Това обаче въобще не значи, че бизнесдамата не е заобиколена от красиви и атлетични мъже. Просто Илиева се радва на компанията им надалеч от България - в Доминикана, където, не е загадка, има имение, наследено от Главния.

Във въпросния парцел два месеца се бе разположил небезизвестният роден топмодел Мариан Кюрпанов, издават осведомени. "Мистър Менхънт 1999 " е дошъл с еднопосочен билет от Съединени американски щати и се радва на разкош и лукс в покоите на своята настойничка Мая, оповестява ПИК.

Кюрпанов не се фука с визитата си в екзотичното градче Кабарете, където е разположено и имението на починалия под земята необут. Само една фотография от този интервал издава неговото наличие там, само че сходно отбелязване се е случвало и преди. През годините, Мариан нееднократно е отсядал в баровския парцел, като има случай, при който е в компанията на дъщерята на Фатик – Александра Тюркмен.

Мариан Кюрпанов се тагна от Доминикана

Познанството на Мая Илиева с родния топ модел датира доста обратно във времето. Не е загадка, че Кюрпанов пробива в стилните среди с помощта на Георги Илиев. Преди да се влее с манекенските среди, той почнал работа като треньор във фитнеса в къпалнята „ Мария Луиза “, където притежател по това време е Жоро Илиев.

Покрай помпането на мускули, Мариан и някогашния герой се сдушили и Главния постоянно го канел на мутренските купони. Моделът е разказвал, че Илиев имал благосклонности към него и постоянно му помагал, по кое време финансово, по кое време с покупки от скъпите бутици на Милано. Какво е довело до тази мъжка дружба историята мълчи, само че още в тези години, мускулестият красавец под крилото на Главния бил освен негов любим, само че и на половинката му Мая.

През последните години, Кюрпанов постоянно отскачал в домениканското имение, в което се чувствал като в собствен дом. Предвид благосклонностите на Мая към снажни добре поставени мъже, можем единствено да гадаем дали с брюнета съжителстват единствено като съквартиранти или положителни другари под покрива на къщата в Кабарете.

Но съгласно осведомени, престоят на натурализирания нюйоркчанин в слънчевата карибска страна бил и по здравословни аргументи. След обездвижването около локдауна, дископатията на модела се обострила. Наложило се да бъде лекуван със серия от скъпи инженции и рехабилитации, след което лекарите предложили на нашенеца да смени климата и да води по-активен метод на живот. Затова в Доменикана, с изключение на на компанията на Мая Илиева, Мариан се радва на слънце, пясък, море и обичания си спорт сърф.

В началото на месеца Мая Илиева се прибра от латинска Америка у нас. Тя бе видяна да идва с два огромни куфара, само че без снажния си придружител, който най-вероятно се е върнал към Съединени американски щати, където е открит от години.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР