След края на най-романтичното риалити Ергенът“ сцени от финала на

...
След края на най-романтичното риалити Ергенът“ сцени от финала на
Коментари Харесай

Майката на Евгени за Валерия ексклузивно пред bTV: Тогава бях стресирана, много я харесвам

След края на най-романтичното риалити „ Ергенът “ подиуми от финала на предаването се трансфораха в най-обсъжданите тематики в обществените мрежи. Основният воин обаче не е нито Ергена, нито победителката Валерия , а най-известната свекърва в България - майката на Евгени. bTV се срещна извънредно със фамилията на Светла и Танко Генчеви.

Тя покори сърцето на виртуозния пианист във втория сезон на най-романтичното телевизионно премеждие

„ Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме опция да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме единствено 10 минути, не знаех нищо за нея, бях уплашена. Страхотна е, доста я одобрявам “, сподели Светла Генчева, майка на Евгени. 

Днес рожден ден чества бащата на Евгени Танко Генчев. Той също сподели, че има топли усеща към избраницата на сина си Валерия. 

Тази вечер Евгени и Валерия гостуват в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “

„ Много е нежна, блага, положителна и както споделих още по време на шоуто би била прелестна майка на моите бъдещи внуци “, сподели Танко Генчев.

А след вчерашния епизод, в който майката на Евгени и Валерия влязоха в противоборство по отношение на това дали детето би трябвало да носи нейното име, Светла към този момент е на друго мнение.  

Една от тях чу думите: „ Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена! “

„ Вече не е наложително да е Светла, значимото е да е единствено „ С “, това беще просто смешка “, сподели тя. 

Танко и Светла Генчеви пожелаха на двамата да да се схващат и да се обичат.

„ Ако имат потребност от помощ постоянно ще бъдем зад тях, ще ги поддържаме, ще оказваме помощ и ще им се радваме доста. Определено сме доста щастливи “, споделиха те. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР