След края на Мастърса в Маями през следващата седмица ще

...
След края на Мастърса в Маями през следващата седмица ще
Коментари Харесай

Очертава се интересна надпревара в Ещорил

След края на Мастърса в Маями през идната седмица ще се проведат три тенис съревнования от категория  ATP 250. 

Турнирът в Ещорил несъмнено се чака да бъде доста забавен, като в португалския град ще забележим едни от най-хубавите тенисисти на планетата. Схемата се оглавява от  международния номер 8, Каспер Рууд, а подложен под номер 2, е различен представител на топ 10, Хуберт Хуркач. Полякът единствено преди броени часове бе отстранен от Григор Димитров на осминафиналите в Маями, след изключителна борба, траяла близо 3 часа. В предварителния лист с участници личат още имената на станалия неотдавна татко, Лоренцо Музети, който също сходно на Хуркач, към този момент завърши с уговорките си на Мастърса, след проваляне от Карлос Алкарас.

Четвърти подложен е постоянно рисковият Алехандро Давидович Фокина, като първите четирима ще стартират непосредствено от втория кръг на шампионата.

Участие в Ещорил са декларирали и други забавни тенисисти, измежду които са Гаел Монфис, Доминик Кьопфер, Роберто Баутиста Агут и продължаващият да прави опити да се завърне към положителните си дни, Доминик Тийм. За австриеца обаче, сигналите не наподобяват по никакъв начин позитивни в последно време и все по-упорито продължава да се твърди, че е изцяло допустимо, това да бъде последния сезон в кариерата на някогашния международен номер 3 и първенец от  US Open 2020.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР