След като за пореден път наруши 10-ата Божа заповед Не

...
След като за пореден път наруши 10-ата Божа заповед Не
Коментари Харесай

Гаджето на Нора Шопова плаши с БОЙ Благо!

След като за следващ път наруши 10-ата Божа заповед „ Не пожелавай дамата на близък си “, футболистът Благо Георгиев си навлече гнева на гаджето на синоптичката Нора Шопова .

Джизъса, както го назовават поради парадирането с любовта му към Исус, едвам не се сбогува с чисто новите си зъби след закани от приятеля на хубавицата Траян Косев.

Любимият на синоптичката буен след излъчването на последните епизоди от „ Черешката на тортата “, където Благо показно смъква Шопова. Футболистът от самото начало се закачаше с Нора, подхвърляше й подмятания и не отделяше взор от нея. Влечението му направи усещане и на останалите посетители, като подразни и самата синоптичка.

„ На моменти хуморът на Благо ми идва допълнително, само че взех да привиквам “, тактично се изрече Шопова. „ Той е като момчетата в детската градина. Като си харесат някое момиче, стартират да го дърпат за косата, да го скубят… “, пошегува се Мис България Вероника Стефанова, визирайки отношението на Георгиев към Нора.

Така, приятелят й също не останал кьорав за свалките на футболиста и в няколко SMS-а систематизирано описал какво ще се случи с новите му фасети, в случай че продължи с набезите. „ И без това фъфли с тях и нищо не му се схваща “, шегували се приятелки на синоптичката.

Траян обаче по никакъв начин не се майтапел. Той е сполучлив юрист и съосновател на една от водещите консултантски компании у нас. Имал много постоянни връзки освен в областта на правните услуги, само че и в подземния свят. Узнал чия другарка е ухажвал, на Благо бързо му се свили „ мартинките “ и отстъпил, описват доближени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР