След като вече отминава времето, в които дните ни могат

...
След като вече отминава времето, в които дните ни могат
Коментари Харесай

10-те задължителни аксесоара за по-елегантен капсулен гардероб

След като към този момент отминава времето, в които дните ни могат да минават по бански или по бял топ и дънкови къси панталони, се постанова да проявим повече старания при обличането. Много добре знаем обаче, че в случай че имаме един добре построен капсулен дрешник, утринната подготовка за работа е надалеч по-лесна и приятна. Независимо дали става дума за съвършената бяла тениска, всекидневен панталон или, откакто имаме тези главните неща, обличането се трансформира в добре отрепетирано всекидневно упражнение. Затова е ясно, че необятен панталон, типичен дънки, бяла или синя риза, тишърт и съвършеното сако са измежду наложителните неща, с които елементарно можем да импровизираме в стайлинга и да го надграждаме.
               

 Държавата ще ревизира за противозаконна сеч в региона на наводненията 7 септ 2022 | Ще бъде направена инспекция на място за осъществената сеч и действия в горите в този регион, както и да се откри...
Не дребна роля обаче играят аксесоарите, които са оня заключителен свършек, без който нито един тоалет не може. Затова през днешния ден се фокусираме единствено върху тях. Ако обичате повече да носите дънки и панталони, то сигурно имате потребност от кожен колан, без значение дали е тъничък, по-дебел или в кафяво или черно. Той дава страховит акцент и акцентира талията, изключително в случай че е висока. При обувките наложително би трябвало да имате най-малко един чифт за всекидневието, както и най-малко едни токчета в черно или бежово за по-специални мотиви и дребни черни рокли. Чорапите също не са за занемаряване, като при тях е хубаво да се залага на качествени материи, изключително в случай че се виждат.
               

От коприна или вълна, шаловете също са значителен детайл от дрешника ни. От една страна дребните фишута освежават комбинацията от тишърт и сако, до момента в който топлите вълнени шалове са прелестно допълнение към зимните палта.

При чантите още веднъж е добре да имаме най-малко една tote bag за динамичните делници, само че и най-малко една дребна за рамото вид „ багета “ за уикенда или вечерните излизания. Нищо обаче не издава по-ясно положителния жанр от добре подбраните, като обеци с халки, някое тънко колие или гривна.
               

Допълваме листата с очилата, при които трендовете много се менят, само че в случай че имате някой типичен модел, можете да сте сигурни, че постоянно ще изглеждате безупречно. Някак по какъв начин да минем и бе най-малко една шапка в дрешника (разбира се, може и да са няколко), като тук към този момент изборът е по отношение на това дали предпочитате филцова федора, bucket hat, или бейзболна.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР