След като вчера в интернет се появиха неофициални снимки на новата

...
След като вчера в интернет се появиха
неофициални снимки на новата
Коментари Харесай

Първи официален поглед към новото поколение на MITSUBISHI OUTLANDER

След като през вчерашния ден в интернет се появиха неофициални фотоси на новата генерация на OUTLANDER на MITSUBISHI, снимани по време на фотосесия с колата, през днешния ден от марката разпространиха първото официално изображение на новия си SUV автомобил.

От MITSUBISHI анонсират, че новата генерация на OUTLANDER ще бъде стартирана първо на пазара на Съединените Американски Щати, Канада и Пуерто Рико през февруари следващата година, след което моделът ще бъде показан и на останалите международни пазари.

Новото MITSUBISHI OUTLANDER, международната премиера на което ще се състои онлайн през февруари, дава обещание да предложи издръжливост и качество, с изчистен екстериорен дизайн и мощна предница.

"OUTLANDER е именит SUV за компанията и поради тази причина, когато разработвахме идващото му потомство, ние се вдъхновихме от нашето богато SUV наследство за реализирането на решителен и убеден жанр със солидна стойка, която вълнува нашите клиенти ", коментира Сейджи Ватанабе, генерален мениджър на подразделението Дизайн на MITSUBISHI. "Идцяло новият OUTLANDER е първата кола, която въплъщава новото поколение на дизайна на Mitsubishi и е пионер на нашата дизайн тактика ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР