След като в социалните мрежи се завъртя видео на Меган

...
След като в социалните мрежи се завъртя видео на Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл за расизма и смъртта на Джордж Флойд

След като в обществените мрежи се завъртя видео на Меган Маркъл от 2012 година, в което приказва за расизма, всички чакаха нейната настояща и съответна реакция на протичащото се в Съединени американски щати . Дори се появиха и рецензии, че тя много се е забавила, изключително откакто преди години декларира, че мълчанието не е алтернатива.
 Меган Маркъл, изявлението й против расизма и защо си е мечтала херцогинята
Мечтата на Меган, която не се сбъдна

Тъжно освен за нея, само че и за всички нас

Е, херцогинята на Съсекс отново наруши мълчанието си , само че и изрази позицията си по косвен метод. Тя записа малко видео, оповестено в онлайн медията Essence, с което поздрави завършващите възпитаници от учебното заведение в Лос Анджелис, в което тя е прекарала седем години.

В новото си изявление, обвързвано с всичко протичащо се в Съединени американски щати след гибелта на Джордж Флойд, Меган още веднъж е безапелационна, че " единственото неверно, което може да се каже, е да не се каже нищо ". Тя изясни, че се е забавила със своята позиция, тъй като е била прекомерно ядосана и е било мъчно да подбере верните думи .

"We are going to rebuild and rebuild and rebuild until it is rebuilt because when the foundation is broken so are we. You are going to lead with love. You are going to lead with compassion. You are going to use your voice. " #MeghanMarkle #BlackLivesMatter pic.twitter.com/SkcTGVh7hW
— natasha (@meghansupporter) June 4, 2020
" Животът на Джордж Флойд има значение ", сподели Маркъл, споменавайки имената и на други хора, намерили гибелта си по сходен метод и припомняйки, че има и доста други жертви, които са останали незнайни.

Херцогинята на Съсекс се връща обратно във времето, когато е на 11-12 и тъкмо е би трябвало да стартира да учи във въпросното учебно заведение. Тогава по улиците на родния й град също е имало протести, сходни на сегашните. Причината е побоят над цветнокожия Родни Кинг, който се трансформира в знак на расовите протести с Съединени американски щати през 1991 година

Меган си спомня по какъв начин тогава е виждала хора с автомати да се разхождат по улиците , а тя уплашена се е криела вкъщи. Сега, близо 20 години по-късно, завършващите възпитаници се сблъскват със същата реалност, вместо да я учат като историческо събитие.

Cutting ribbons and picking fights about stockings is not #leadership. Building wells in Rwanda is meaningful work that builds communities. KP learn from the Duchess of Sussex the former #MeghanMarkle and #LevelUp pic.twitter.com/dsxU8RL2DY
— duchessofimpact (@duchessofimpact) May 27, 2020
Затова Маркъл приканва младежите за емпатия към всички, които виждат света през друг взор. И знае, че те знаят, че животът на всички има значение, без значение от цвета на кожата .

Хероцигнята е обнадеждена от обстоятелството, че както на времето, когато е била ученичка, по този начин и в този момент, тя вижда по какъв начин хората се сплотяват от една концепция и си оказват помощ взаимно . Затова и се надява на позитивната смяна, която ще пристигна точно с младото потомство, с което тя се гордее.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР