След като узнава, че мъжът ѝ и бившата му приятелка

...
След като узнава, че мъжът ѝ и бившата му приятелка
Коментари Харесай

Мъж не успя да преодолее чувствата към бившата си, настоящата му съпруга му помогна да си я върне

След като узнава, че мъжът ѝ и някогашната му другарка към момента имат усеща един към различен, актуалната му брачна половинка взема решение да предприеме непредвиден ход – събира ги под един покрив. Така, към днешна дата, и тримата живеят дружно.

Необичайната любовна история е от град Тирупати в Индия. Калиан, локален влогър, се дами в началото за госпожица на име Вимала, с която се среща в обществените мрежи.

Всичко върви обикновено, до момента в който жена му един ден не научава, че брачният партньор ѝ поддържа любовна спекулация с друга жена, която се мести в града. Оказва се, че въпросното момиче е някогашната му другарка. Тя обаче не желае Калиан да зареже актуалната си обичана, а вместо това да заживее дружно с тях.

След дълго премисляне, брачната половинка позволява на някогашната му другарка не просто да се върне при него и тримата да заживеят дружно, само че и да се оженят, с цел да имат формален брак.

Потребителите в обществените мрежи са разграничени в мнението си за постъпката на първата му брачна половинка, защото съгласно тях по този метод тя е унижила себе си с разрешението ѝ мъжът ѝ да се ожени за някогашната си възлюбена, до момента в който други я поздравяват, защото е надмогнала егото си, правейки мъжа си същински благополучен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР