След като цяло лято Любен Дилов син и Ангелина Ангелова

...
След като цяло лято Любен Дилов син и Ангелина Ангелова
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Любен Дилов и палавата ПР-ка Ангелина Ангелова сложиха КРАЙ на уж тайната си връзка! Брюнетката заби нов баровец

След като цяло лято Любен Дилов наследник и Ангелина Ангелова мачкаха чаршафите, неотдавна ВИП двойката е поставила завършек на връзката си, научи HotArena.

Според едната версия Дилов й бил шута, а съгласно друга - това е взаимно взето решение. HotArena научи, че Ангелова неотдавна има ново гадже. Мъжът, който сега е до нея, бил доста по - богат от интелектуалеца Любен Дилов.

Ангелина подсети за персоната си около присъединяване си преди няколко седмици в кулинарното шоу „ Черешката на тортата “. Освен, че се похвали, че е шеф на две компании и ПР, тя е публицист, публицист и ТВ кореспондент.

Бившият й мъж е спечелилият от четвърти сезон на „ Биг Брадър “ Георги Алурков, от който има наследник. Известна е и с връзката си с параолимпиеца Михаил Христов, който към днешна дата е народен представител от Българска социалистическа партия. Изненадващо неотдавна тя призна, че са се разделили, въпреки че се водеха сгодени и се очакваше да вдигнат женитба.

След него тя любеше скрито Любен Дилов – наследник, както стана ясно, само че и тази спекулация към този момент е в предишното. Да забележим до каква степен ще стигне следващата й любовна случка, в която Ангелова се е впуснала с новия човек до себе си…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР