След като Светлана Гущерова изпълни семейния план максимум що се

...
След като Светлана Гущерова изпълни семейния план максимум що се
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се пусна без капка грим, ето как изглежда в действителност

След като Светлана Гущерова извърши фамилния проект най-много що се касае до основаването на поколение, още веднъж се посвети на своето най-любимо занимание - разкрасителните процедури.

Едно нещо не може да й се отхвърли на многодетната майка - " бетон " е и не протяга ръка към спринцовките с другите съставки за разхубавяване, до момента в който износва децата си.

Но тъй като и последното - Валентина, от месец и половина радва семейството, пред Гущерова към този момент няма спънки да се завърне в кабинета на доктор Петрана Каляшева.

Известната дерматоложка най-често поставя грижи за лицето на милионерската брачна половинка, вижда се и от нейното стори в Инстаграм, написа " Хотнюз ".
Снимка: Инстаграм
Клиентки, засекли Гущерова разясняват в група за майки, че Светлана си тръгнала от кабинета на Каляшева " като нова " след намеса с артикул, който лифтира кожата на лицето.

В обществената мрежа Светлана се пусна напълно натурална, без капка грим и сподели, че не страда от ВИП-синдрома да филтрира всяка своя фотоси или стори в Инстаграм
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР