След като станахме свидетели на това как беше избран председател

...
След като станахме свидетели на това как беше избран председател
Коментари Харесай

Политолог каза съдбата на Кирил и Асен. Къде отиват

След като станахме очевидци на това по какъв начин беше определен ръководител на Народно събрание, в този момент въпросът е резервира ли се онази настройка, която в продължение на месеци се представяше като конфигурацията за смяна на „ модела Борисов ”? Това мнение изрази в „ Денят онлайн ” по NOVA News политологът професор Антоний Тодоров.

" Основният въпрос е дали болшинството, което избра новият ръководител на Народно събрание ще бъде и държавно управление на болшинството? Аз обаче не чакам това болшинство да се трансформира в държавно управление на болшинството. Защото в случай че това се случи, доста от казаното преди от същите тези водачи, ще се окаже откровени неистини ", уточни той.
-->
По думите му изборът на ръководител на Народно събрание е бил натоварено с прекалено много символика. „ Формално работата на Народно събрание стартира с най-възрастния депутат. Политическата страна на въпроса мисля, че беше задоволително ясно експлицирана от метода, по който от Политическа партия обясниха обстановката, а точно като тест на отношението към опозицията и че оттук насетне те ще бъдат мачкани като съпротива ”, акцентира той.

И добави: „ Политическа партия няма да бъдат последна съпротива, в случай че този парламент има по-дълъг живот и успее да излъчи държавно управление. По-скоро е друго. Запазва ли се онази настройка, която в продължение на месеци се представяше като конфигурацията за смяна на „ модела Борисов ”? В момента този въпрос опира до Българска социалистическа партия. Лично аз нямам доверие, че Българска социалистическа партия е решила тъкмо такава смяна. Но в случай че е решила, и то без никакъв вътрешнопартиен спор – тогава ще кажа, че това е позор ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР