След като служител на Денвър беше записан да казва на

...
След като служител на Денвър беше записан да казва на
Коментари Харесай

Денвър защитава насърчаването на мигрантите да заминат за други градове поради липса на ресурси

След като чиновник на Денвър беше записан да споделя на новопристигналите мигранти, че ще „ страдат “, в случай че останат там, и ги предизвиква да обмислят Ню Йорк или Чикаго вместо това, градът в сряда отбрани мненията и сподели, че насърчаването на „ по-нататъшно пътешестване “ е част от тактиката му за справяне с притока на нови поданици.

Политическият шеф на кмета Майк Джонстън сподели на група на мигрантски фамилии в основния подслон на Денвър предходната седмица, че градът е „ приел прекалено много мигранти и по тази причина ни свършиха ресурсите “. Денвър сега приютява към 700 души, съгласно градски данни, част от възходящия брой хора, които се транспортират с рейсове от граничните градове на Тексас до по този начин наречените градове-убежища като Денвър.

„ Ако останете тук ще страдате още повече и аз не желая да виждам това, ” сподели Андрес Карера, който е и информационният представител на Денвър, на испански във видео, получено от филиала на NBC News 9NEWS. Докато говореше, хорат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР