След като Швеция обяви официално, че се готви за руско

...
След като Швеция обяви официално, че се готви за руско
Коментари Харесай

Немският Билд: Очаква се мащабна руска атака срещу Източна Европа до няколко месеца

След като Швеция разгласи публично, че се готви за съветско навлизане от документи стана ясно, че същото важи и за страните от НАТО.

Алиансът се готви за огромна съветска офанзива по източния си фланг.

Това написа Bild в неделя, базирайки се на скришен документ на немското министерство на защитата.

Той обрисува вероятните развития сред Русия и НАТО, кулминиращи в разполагането на стотици хиляди бойци и идното експлоадиране на война през лятото на 2025 година

По-специално се показва, че сюжетът стартира от февруари 2024 година, когато Русия сякаш започва нова вълна от готовност и активизира още 200 хиляди души в армията.

Тогава се допуска, че Кремъл сякаш ще стартира пролетна атака в Украйна, която до юни, съгласно сюжета от документа, ще отхвърли украинската войска обратно.

Скритата офанзива на Русия против Запада съгласно сюжета ще стартира през юли и с течение на времето ще става все по-явна.

Бендестагът симулира хакерски атаки и други форми на хибридна война през този интервал, основно в балтийските страни, както и конфликти, които Русия употребява като предлог за започване на огромни учения на своя територия и в Беларус.

Ескалация може да настъпи през октомври, в случай че Русия трансферира войски и ракети със междинен обхват в Калининград.

От декември 2024 година се чака изкуствено провокиран граничен спор и " безредици с голям брой жертви " в региона на Сувалкския кулоар.

В миг, когато Съединени американски щати може да останат без водач седмици след изборите, Русия, с поддръжката на Беларус, повтаря нахлуването в Украйна от 2014 година на територията на НАТО.

През май 2025 година НАТО взема решение за ограничения за ограничаване; в " Ден X " НАТО трансферира 300 000 военни, в това число 30 000 бойци на Бундесвера, на източния фланг.

Заместник-генералният секретар на НАТО Мирча Джоана съобщи, че войната сред Русия и Украйна ще продължи дълго време и евентуално няма да завърши и през 2025 година

Той означи, че може би сме били прекомерно цялостни с възторг и оптимизъм при започване на украинската атака предходната пролет и прикани да се подготвим за продължителна война ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР