След като се провали на дуела със Снежана Макавеева готвачката

...
След като се провали на дуела със Снежана Макавеева готвачката
Коментари Харесай

Готвачката Божана напусна Сървайвър, но не за винаги

След като се провали на дуела със Снежана Макавеева готвачката сърцераздирателно се раздели с актрисата. С която най-сетне станаха приятелки.

Колоритната кулинарка направи особено прочувствено прощаване с Жоро Валентинов, с който имаха много спорове. Като се прегърнаха, макар, че ММА боецът я наричаше Юда. Грозните думи бяха подценени и двамата се сдобриха.

Раздялата на Бо с племената обаче се оказа алегорична и тя отпътува  не към родината, а към тайния остров. След като Кацарова научи, че е помилвана  реагира мигновено, обявявайки война на най-големите си врагове. Тя се изкефи и извика с цялостен глас: ”Мразя те, Благо! ” като към най-ненавижданите причисли и Едис Пала и се зарече да го направи на адана кебап.

Зрителите се  изненадаха  от това ненадейно решение на продукцията и разясняват: „ Заради Божана ли въведохте Острова на Отшелника. За да не ни лишите от „ скъпото ” й присъединяване! ”, „ Тъкмо се радвах, че Божана си отива, а тя на Острова остава. ”, „ Защо е този двоен стандарт.С какво е по-различна готвачката от Елина, че й давате втори късмет на тази селска крава? ”, „ Ако си чалнат измислят метод да те върнат. Нали всички са равни, но някои са по-равни ”, вълнуват се почитателите на Сървайвър.

 

Тагове: new Божана Кацарова Сървайвър Благо едис пала Георги Валентинов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР