След като се превърнаха в един от спонсорите за младите

...
След като се превърнаха в един от спонсорите за младите
Коментари Харесай

„Топлофикация-Сливен“ в помощ на ДТА  „Тракийче“  за пътуването им в Египет

След като се трансфораха в един от спонсорите за младите очаквания на състезателен клуб по акробатика „ Стефан Данчев “, „ Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов “ ЕАД продължава да оказва помощ в развиването на гениите в Сливен.

Оказаната финансова помощ от сдружението ще помогне на младите танцьори да се включат в танцов конкурс в Египет.

„ Когато разбрахме, че на младите гении от танцов отбор „ Тракийче “ не доближават средства за присъединяване в интернационален танцов фестивал в Египет, единомислещо взехме решение, че би трябвало да им помогнем да осъществен тяхната фантазия. Талантливите деца в България би трябвало да се поддържат и съм горделив, че в „ Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов “ ЕАД имаме опция да осигурим спонсорство, което ще помогне на развиването най-малко на някои от локалните гении. “ сподели инж. Павлин Костов изпълнителен шеф на „ Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов “ ЕАД.

Детски танцов отбор „ Тракийче “ получи специфична покана от Министерство на младежта и спорта на Египет за присъединяване в детски интернационален фестивал, който ще се организира от 15 до 20 октомври в Кайро. Мероприятието ще бъде под надпис „ Децата на света се срещат в Египет 2022 година “. Във фестивала ще вземат участие над 10 страни.

Десетки колективи от целия свят взеха присъединяване в предварителния онлайн конкурс и ансамбълът от Сливен е измежду първите определени. 16 млади танцьори ще заминат за Египет, където ще мерят сили с най-хубавите в танцовото изкуство техни връстници в света.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР