След като се пребори за вечерния ефир на bTV и

...
След като се пребори за вечерния ефир на bTV и
Коментари Харесай

Маги Халваджиян става господар на ефира

 След като се пребори за вечерния ефир на bTV и ще заеме мястото на " Шоуто на Слави ", продуцентът записа в активите си още една победа, единствено че в Нова телевизия, твърди в. " Уикенд “. Тя е обвързвана с най-успешното му шоу досега – " Като две капки вода “. Договорът за предаването е бил преподписан и към този момент се приготвя неговият нов, осми сезон – отбелязва изданието.

Шоуто най-вероятно ще тръгне в края на февруари или началото на март. След като въпросът с новия сезон на " Като две капки вода “ бе позволен в интерес на предаването, в този момент пред екипа стои още един сложен проблем за разрешаване – кои ще бъдат идващите участници?

Продуцентът Маги Халваджиян постоянно е споделял, че изборът им не е лесна работа, тъй като би трябвало по едно и също време да могат да пеят, да танцуват и да бъдат артистични, с цел да имитират наши и международни звезди. Такива хора не са доста и всякога е предизвикателство да се намерят цели осем души, подготвени да вземат участие в шоуто.

Водещите най-малко към този момент обаче се считат за сигурни – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека – разяснява в умозаключение изданието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР