След като само преди дни се появи първи тийзър на

...
След като само преди дни се появи първи тийзър на
Коментари Харесай

Какво да очакваме от риалитито на Хари и Меган

След като единствено преди дни се появи първи тийзър на документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл, към този момент има и малко по-дълъг филмов откъс, който да ни даде визия какво да чакаме от Harry & Meghan.
 Harry & Meghan, принц Хари, Меган Маркъл и първи тийзър на документалната им поредност за Netflix
Хари и Меган против Уилям и Кейт

Докато Кейт и Уилям са в Съединени американски щати, Хари и Меган пускат тийзър на риалитито си

" Това е мръсна игра ", споделя принц Хари в едноминутното видео, в което виждаме и документални фрагменти от началото на връзката им, както и от деня на сватбата и следващи събития в английския кралски двор.

" Война против Меган ", назовава случилото се една от коментиращите в филмовия откъс. Принц Хари пък добавя, че се тормозил историята с майка му принцеса Даяна да не се повтори - ползата и нервността към брачната половинка му да заплашат живота й.
 Снимка 588259
" Цялата истина " е това, което ще забележим в шестсерийната поредност съгласно Хари и Меган. Тя ще излезе на две елементи, като премиерата първите три епизода ще е на 8 декември, а на идващите три - на 15 декември.

Harry & Meghan е на режисьорката Лиз Гарбъс, а от Netflix прецизират, че в поредицата ще забележим мнения на другари и близки на херцозите на Съсекс, които досега не са коментирали обществено случилото се с тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР