След като пусна приложение заради хакерската атака, Националната агенция по

...
След като пусна приложение заради хакерската атака, Националната агенция по
Коментари Харесай

НАП прави справки по телефона за личните данни

След като пусна приложение поради хакерската офанзива, Националната организация по приходите разгласи и телефонни номера, на които може да се получи информация за изтекли персонални данни, съобщи БГНЕС.

За да ползвате услугите на Информационния център на Национална агенция за приходите от чужбина, е належащо да наберете номер (+359/2) 9859 6801.

На единния телефонен номер за цялата страна 070018700 жителите и представителите на компании могат да получат настояща данъчна и осигурителна информация, оповестяват от Национална агенция за приходите.

Телефонното позвъняване е на цената на градски диалог от цялата страна за клиентите на стационарни телефони. Обажданията от мобилни телефони към телефон 070018700 се заплащат по общоприетата цена на съответния мобилен оператор.

Запитвания могат да се изпращат и на имейл адрес: [email protected]

Експертите на организацията дават отговори на всевъзможни въпроси, свързани с декларирането и заплащането на налози и наложителни осигурителни вноски, периодите за подаване на заявления и заплащане на отговорности.

По телефона ще може да се получи още информация за методите на заплащане, банковите сметки и нужните платежни документи, както и за попълването на данъчните и осигурителните заявления и формуляри.

Клиентите на Национална агенция за приходите могат да създадат и информация за здравно-осигурителния си статус по телефона или да получат инструкции по какъв начин да употребяват електронните услуги, предоставяни от Национална организация за приходите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР