След като публикувахме десетки разкази на озлочестени клиенти, чиято почивка

...
След като публикувахме десетки разкази на озлочестени клиенти, чиято почивка
Коментари Харесай

Потрес! Инфлуенсърката “на повикване” Анна Овчарова рекламира западналия спа хотел “Катарино” в Разлог по покана на боса Иван Чапов?

След като публикувахме десетки разкази на озлочестени клиенти, чиято отмора в спа хотел “Катарино ”-Разлог се е трансформирала в същински призрачен сън поради сибирския мраз в стаите, застоялата и развалена храна, грипозен личен състав, платени шафрантии и мърляви сервитьори, наш четец ни изпрати клипове, показващи кое е новото рекламно лице на комплекса. Видеата от TikTok са съпроводени с къс коментар: “Тази я лашкаха по корабите. Сега тя лашка леглото на милионера Иван Чапов ”.

 

Редакцията ни несъмнено отхвърля да толерира сходен непочтителен към дамите изказ, само че пък любознанието ни бе предизвикано коя е русата хала Анна Овчарова, чието претъпкано с филъри и филтри лице грее на инфлуенсърските заставки за спа хотел “Катарино ”. Вече не толкоз младата дама в действителност се препитава с изнасяне на вариететни стратегии по круизните кораби, а самата тя се показва в Интернет като актриса и певица.

 

Хора от шоубизнеса подшушнаха, че родената във Варна красавица давала благо и драго да пробие на родната сцена и не жалела съблазън да впечатли локални продуценти и кино режисьори. Дали поради слаб гений или липса на съществени предложения, Анна се принудила да тръгне по море, сключвайки договор с някои от най-оборотните круизни компании. Там всяка вечер тя била длъжна да радостни отегчени, само че за сметка на това непристойно богати пенсионери, пеейки, свирейки и танцувайки в нищожно облекло.

Чат-пат изнасяла и “театрални представления ”, множеството от които - с райбер, в първокласните каюти. Нейна посестрима с дълъг корабен стаж удостовери, че шантонерките имали мълчешком обвързване да съпровождат заможните джентълмени до стаите им, а щом изгасят лампите - да се раздават като за последно. Това включвало не просто стрийптийз и типичен милувки, само че много извратени способи за клюмналата ерекция на старците.

 

Накратко - старлетки  като Анна Овчарова трябвало да изтърпяват отвратителни мъчения и да правят откровени гнусотии, които даже ние не смеем да изречем от жалост към по-чувствителните ни читатели. Например клиентите най-често желали девойките да им бъркат там, където слънце не огрява и да ги обладават с пенис-колани. Кое от всички извращения било вписано в длъжностната характерност на Анна - единствено тя си знае.

Дали тъй като към този момент наближава солидна за корабни милувки възраст или сама не е изтърпяла униженията, само че е реалност, че от известно време госпожица Овчарова се подвизава на родна земя, представяйки се като творец-инфлуенсър. Може би в това си качество е била видяна от боса на  “Хидроенергийна компания ” АД Иван Чапов, който има хотел “Катарино ” в Разлог. Там русокоската е била поканена да пее на връх Нова година, а дни по-късно пусна серия от рекламни клипчета какъв брой е хубава храната и какъв брой е чист басейна в комплекса. Самата тя се била похвалила пред свои колежки, че е уловила в мрежите си едра риба и скоро можела да се пенсионира от пеенето, пък току виж и да надуе корема.

Няма спор, че Иван Чапов е измежду най-солидните предприемачи освен в Благоевград, само че и на национално равнище. Неговата “Хидроенергийна компания ” строи слънчеви паркове по целия свят, а облагите реинвестира в СПА бизнеса у нас. Успешните му мощности са  пpeдимнo в дaлeчни и чecтo eĸзoтичнo звyчaщи дecтинaции ĸaтo Чили. “Хидроенергийна компания ” мoжe дa ce пoxвaли ĸaтo пoдизпълнитeл нa пpoeĸти в мнoгo дpyги тoчĸи нa cвeтa ĸaтo CAЩ, Йopдaния, Япoния и, paзбиpa ce, Eвpoпa. B бъдeщe плaнoвeтe й пpeдвиждaт изгpaждaнeтo нa пapĸoвe в Meĸcиĸo, Hигepия и Aбy Дaби. Дo мoмeнтa 1528 мeгaвaтa oт фoтoвoлтaичнитe мoщнocти, инcтaлиpaни пo cвeтa, ca дeлo имeннo нa блaгoeвгpaдcĸaтa фиpмa, a oщe 232 мeгaвaтa ca в пpoцec нa изгpaждaнe.

Определено господинът е мечтана партия за всяка изгряваща, или пък залязваща старлетка като Анна Овчарова. Както се споделя - като се обичат, дано се вземат.

 

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР