След като профилът на рускинята Виктория Капитонова в Инстаграм бе

...
След като профилът на рускинята Виктория Капитонова в Инстаграм бе
Коментари Харесай

Гневни зрители баннаха и Дениз Хайрула! Ето как им отвърна участничката от „Ергенът“



След като профилът на рускинята Виктория Капитонова в Инстаграм бе свален, гневни фенове баннаха и този на другата финалистка в „ Ергенът “ Дениз Хайрула . Бившата половинка на починалия Христо Сираков и спряганата за действителен победител в шоуто се оплака, че са премахнали освен формалния й профил в Инстаграм, само че и работния й, посредством който продаваше облекла онлайн.

„ Ако ще и всички профили в обществените мрежи да ми докладвате, ще изляза по малкия екран и отново ще ме гледате. По-самоуверена и уверена, че съм в правия път, в никакъв случай не съм била, само че откакто това ми се случва за повторно, към този момент няма по какъв начин да не съм! Такава завист и злоба може да изпитвате само към сполучлив човек! Благодаря ви за подхранването на самочувствието ми и за тласъка да ходя напред с цялостна мощ! “, написа Дениз в последното й останало персонално пространство в интернет – Facebook.

Макар тя да не е измежду главните настоящи лица в абсурда от последния епизод на „ Ергенът “, Хайрула също отнесе зрителския хейт. Така тя няма да има опция да практикува онлайн бизнеса си, нито да прави инфлуенсърските си действия, от които припечелваше положителни пари.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР