След като пристигнаха в украинската столица, заобиколени от охрана, лидерите

...
След като пристигнаха в украинската столица, заобиколени от охрана, лидерите
Коментари Харесай

Макрон видя ужаса в Украйна, осъди варварството на Путин

След като дойдоха в украинската столица, заобиколени от защита, водачите на Франция, Германия, Италия и Румъния се срещнаха с разрушенията в град Ирпин.

Френският президент Еманюел Макрон осъди " варварството " на съветските бойци при обиколката си на разрушения от войната град покрай Киев и съобщи, че има доказателства за военни закононарушения.

По време на визитата си с водачите на Германия и Италия, което ще включва и среща с украинския президент Володимир Зеленски, той осъди " кланетата ", осъществени от съветските сили.

Триото беше подложено на критика, че не е посетило Киев по-рано и не е предоставило на Украйна желаните от нея оръжия.

Призивът на господин Макрон Русия да не бъде унижавана по-рано този месец също не беше признат добре.

Посещението идва в миг, когато съветските сили не престават да удрят украинските позиции в Северодонецк, защото се стремят да заздравят хватката си върху териториите в южната и източната част на страната, заяви новинарският канал „ Скай Нюз “, съобщи БГНЕС.

На излизане от един хотел френският водач постави ръка на сърцето си и сподели: " Искам да покажа възхищението си от украинския народ. "

" Това е обръщение за европейско единение за украинския народ, поддръжка в този момент и в бъдеще, тъй като идващите седмици ще бъдат доста сложни ", сподели още господин Макрон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР