След като през март миналата година Audi представи концепцията по време

...
След като през март миналата година Audi
представи концепцията по време
Коментари Харесай

Audi представи концепцията Q4 Sportback e-tron

След като през март предходната година Audi представи концепцията по време на международното ревю в Женева, сега от компанията развиват тематиката с премиерата на спортната си разработка Q4 Sportback e-tron.

Купе версията на концепцията Audi Q4 e-tron е оборудвана с напълно електрическа задвижваща система, за която от марката споделят, че дава обещание свободен пробег от над 500 километра.

Q4 Sportback e-tron, коeто се чака за бъде пусната в серийно произвеждане през следващата година, ще се трансформира в седмото напълно електрическо пазарно предложение на Audi.

Автомобилът е с съществени габарити дължина 4.6 метра, височина от 1.6 метра и широчина от 1.9 метра. Задвижването му се осъществява от два електрически мотора с мощ от 306 конски сили, система за задвижване на четирите колела (налична и версия само със задно задвижване) и батериен блок с капацитет от 82 kWh.



Концептуалната разработка Audi Q4 Sportback e-tron е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди, а оптималната скорост на движение е електронно лимитирана на 180 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР