След като прекара два месеца и половина в изолация с

...
След като прекара два месеца и половина в изолация с
Коментари Харесай

След пауза от 45 дни днес работа ще поднови турският Меджлис

След като прекара два месеца и половина в изолираност с стеснен кръг свои съветници в резиденция в Истанбул, в столицата на Турция се връща и президентът на страната Реджеп Тайип Ердоган. В сряда той ще управлява съвещание на управлението на Партията на справедливостта и развиването, а в четвъртък – държавно съвещание. И двете съвещания ще се проведат онлайн, а не както по време на ограниченията против Covid-19 – по видеоконферентна връзка.

С изявлението си, че в идващите три години ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР) би трябвало да приложи програмата си и да възвърне прочувствената връзка с народа, президентът Ердоган по-рано постави завършек на спекулациите за вероятни предварителни избори. По време на видеоконференция с истанбулската организация на ръководещата партия съобщи още, че деятелите ѝ би трябвало да „ слязат на терен “ измежду хората, с цел да обяснят позициите си и да изслушат техните проблеми.

Лидерът на Партията на националистическото деяние Девлет Бахчели в понеделник също беше безапелационен, че идващите избори в Турция ще бъдат през юни 2023 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР