След като предупреди за предстоящото спукване на това, което нарече

...
След като предупреди за предстоящото спукване на това, което нарече
Коментари Харесай

Предупреждението на Робърт Кийосаки – старото поколение ще пострада тежко

След като предизвести за идното пръсване на това, което назова " най-големия балон в историята ", и даде съвет да се влага в " действителни активи " като Биткойн (BTC), злато и сребро, Робърт Кийосаки, прочут вложител и създател на бестселъра за персонални финанси " Богат баща, безпаричен баща ", още веднъж показа своето терзание.

В скорошен диалог с Алдо Бутацони, водещ на “The Hustle ”, в епизод на Youtube канала “ “, от 13 март, Кийосаки изрази убеждението си, че идният срив на фондовия пазар ще бъде най-големият в историята, като ще засегне най-много неговото потомство – бейби бумърите.

Правейки паралели с рецесията от 2008 година, Кийосаки акцентира, че идният срив е отражение на последствията от несъразмерното отпечатване на фиатни пари от Федералния запас на Съединени американски щати. Той акцентира тежките последствия от сходни дейности, като посочи трилионите, инжектирани в стопанската система по време на мандата на Бен Бернанке като ръководител на Фед.

Изразявайки угриженост за устойчивостта на младото потомство в битката с тази идна рецесия, изострена от неотдавнашното внезапно нарастване на печатането на пари по време на Ковид пандемията, Кийосаки се замисли за способността им да се ориентират и да възстановят стопанската система след колапса.

Що се отнася до подготовката, Кийосаки поредно се застъпва за подготвеност при стопански спадове, изключително в Съединени американски щати. Неговите рекомендации се въртят към вложението в материални активи, като през 2024 година се натъртва на суровините и ресурсите като желани разновидности.

Известен с ентусиазма си във връзка с стоките, Кийосаки поддържа вложенията в злато, сребро, говеда от породата Вагю и Биткойн като други възможности на фиатната валута, която съгласно него е без стойност, изключително щатския $.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР