След като представи своята колекция fall/winter 2022-2023 на Седмицата на

...
След като представи своята колекция fall/winter 2022-2023 на Седмицата на
Коментари Харесай

21 от най-впечатляващите тоалети от страхотното ревю на Dior в Сеул

След като показа своята сбирка fall/winter 2022-2023 на Седмицата на модата в Париж, избра тази за fall 2022 да бъде показана в Сеул. Нещо, което се случва за първи път в историята на стилната къща. Както написа и в формалното прессъобщение, всяка сбирка на Мария Грация Кюри е една невероятна образна лирика. Не единствено тъй като постоянно работи с невероятни актьори, само че и тъй като по извънреден метод съумява да прави оня разговор сред историята на Dior и актуалния свят, с който да резервира ДНК-то на марката, само че и да сътвори нещо ново. Този път насочна точка за Кюри е книгата на Джъстин Пикарди - Miss Dior: A Story of Courage and Couture, в която авторката наблюдава живота на Катрин, сестрата на Кристиан Диор, и споделя за вдъхновения като Мица Брикар и Маргьорит Каре, които са съдействали доста за триумфа на мосю Диор. 
               

За дамите са движеща креативна мощ и този път тя пресъздава емблемата от чантите от юта на Dior, която минава като мотив през част от моделите и в която се откроява мотото L’union fait la force или единството е мощ. С този герб дизайнерката акцентира силата на новите героини, само че и главното ентусиазъм в сбирката - ученическата униформа. Мария Грация Кюри се въодушевява от облеклата на младежите, които самоуверено комбинират разнообразни стилове и елементи, обновявайки градския пейзаж в търсене на своите пространства на независимост. Неслучайно е определено и мястото на ревюто - Ewha Womans University, университет, с който Dior си сътрудничи като част от програмата Women's Dior, където бяха показани 88 тоалета пред защити посетители. Включително и изящната Джису, която е муза и дипломат на стилната къща. 
               

В сбирката се открои вратовръзката като акцент в. Първоначално предопределена за мъжкия дрешник, в този момент тя още веднъж намира своето място в дамския в композиция с бомбър яке и плисирана пола, задавайки нова наклонност в офис облекло, която варира сред суровост и женственост. Нямаше по какъв начин да не се прокрадне и актуалната версия на пънк естетиката, съчетана с по-спортни детайли. А измежду принтовете най-ярко се откроиха карето и леопардовия десен, които внасят цвят и повече смелост в сбирката. 



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР