След като председателят на БСП Корнелия Нинова не се посвени

...
След като председателят на БСП Корнелия Нинова не се посвени
Коментари Харесай

Погромът „Нинова“

След като ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не се посвени да употребява паметта на огромния Стефан Данаилов в своя сгода и се снима на гроба му, не е изненада, че апологетите й, евентуално под нейно давление, не се свенят да пропагандират газейки историята.
На днешния митинг-поклонение за починалите партизани и ятаци 1941-1944, ръководителят на БСП-Мездра, Илияна Михайлова не се посвени да опетни паметта на жертвите с ненавистна ниновистка пропаганда. Там, пред мемориала, под паметната плоча: „ На героите партизани и ятаци от отряда „ Гаврил Генов “, починали за свободата на народа в битката срещу фашизма 1941 – 1944 “, локалната председателка приказва, че против Нинова се изправили „ стеснен кръг от хора с разнообразни ползи, идеологически недоволни или партийно неосъществени. “
Никога до момента, Българска социалистическа партия не си е разрешава да употребява исторически събития и дати, за най-долнопробна политическа агитация и за почистване на сметки на ръководителя на партията с несъгласните от политиката, която води. Никога до момента, Българска социалистическа партия не е газила личната си история и тази на България, като я употребява безпардонно за персоналните ползи на ръководителя. За последните 30 години в Българска социалистическа партия е имало опълчване въз основата на идеологически разногласия, само че не е имало такава мутренска експанзия против своите. Никога до момента, ръководителят на Българска социалистическа партия не се е отъждествявал със самата партия.
Нинова го направи!
С действията си тя се разгласи за Българска социалистическа партия и заклейми рецензията против политиката й, за рецензия против партията. Подходът на Нинова мощно припомня на действията на тези десни водачи, партиите на които отидоха в историята след приключването на политическата кариера на основателите им. За всяка своя несполука те упрекваха Българска социалистическа партия. За всеки техен неуспех бяха отговорни комунистите. На Нинова й трябваше отговорен и тя нарочи съпартийците си.
Добрата вест е, че Българска социалистическа партия не като десните партии, тъй като не е основана от Нинова. Лошата е, че Нинова е способна да завърши Българска социалистическа партия със самоизяждането от опълчването.
Ако Българска социалистическа партия не се излекува час по-скоро от Нинова, дните й са преброени.
Източник: Novapress.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР