След като преди време Софи Маринова замина сама за Дубай

...
След като преди време Софи Маринова замина сама за Дубай
Коментари Харесай

Софи Маринова се върна със снаха от Дубай

След като преди време Софи Маринова отпътува сама за Дубай за две седмици, се върна със снаха от там.

 

Гласовитата певица, която се прибра за 8 март трескаво приготвя годежа, защото синът й Лоренцо държи на традицията и упорства да желаят булката, както си му е редът – с празненство, доста посетители, блага, ястие и пиянство.

 

Припомняме, че Софи върви за повторно в Дубай, с цел да си отдъхне и напазарува. Първите седем дни изкарала в релакс, съчетавайки го с професионален ангажимент – от списанието „ Golden Wings “ й връчили премия за музикалните достижения и я поканили да краси корицата им.

 

На втората седмица при нея отишли синът й Лоренцо с дългогодишната си другарка Мария, която е колежка на Софи. Заедно с тях били Преслава, брачният партньор й и още неколцина другари. Малко откакто всички се събрали в Дубай, Лоренцо декларирал на майка си, че се е подготвил да предложи брак на обичаната си.

 

В „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ Софи Маринова разкри, че Лоренцо желае годеж по циганските обичаи. Двамата с майка му към този момент се приготвят да желаят публично булката от родителите й. Софи изясни, че съгласно традициите им ще отидат при родителите й с печени агнета, пилета…

 

Планира се годежът да е в стеснен кръг – семейство и родственици, въпреки и от двете страни да не са по никакъв начин малко. Софи предизвестила сина си да не каже от през днешния ден за на следващия ден, че желае женитба и да се чуди какво да прави. Той обаче на собствен ред я успокоил, че сватбата ще бъде следващата година през март. Освен това двамата с обичаната му били безапелационни, че желаят на тържеството да им пее единствено Софи.

 

Макар да е извънредно щастлива от това им предпочитание, Софи към този момент е поканила редица нейни сътрудници, които безспорно също ще се изявят на сцената. Организацията на тържеството ще бъде поверена на експерти. Софи се надява и тя да отиде на сватбата с джентълмен.

Инфо: Уикенд

Тагове: Софи Маринова Лоренцо снаха годеж сватба Преслава Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР