След като преди няколко дни стигна до изненадваща победа над

...
След като преди няколко дни стигна до изненадваща победа над
Коментари Харесай

Лече взе нова точка в битката за оцеляване

След като преди няколко дни стигна до изненадваща победа над Лацио, поставяйки завършек на серия от шест следващи загуби, Лече добави нова точка към актива. Тимът на Фабио Ливерани приключи 0:0 при гостуването си на Каляри и е на точка зад 17-ия Дженоа.

Каляри започва по-силно и сътвори няколко положения, само че не се възползва от тях. Мощен удар на Сапонара обаче можеше да изведе гостите напред. След неговия удар топката се озова в Бабакар, който удари гредата при добавката от няколко метра.

Домакините изгубиха Наинголан в средата на първата част. Белгиецът имаше проблем с травма още преди мача, само че в 30-ата минута се наложи да бъде заменен и на негово място влезе Рагацу. На Лече също се наложи да извърши две насилствени смени преди почивката, като Фалко и Калдерони напуснаха терена.

Le pagelle del #Lecce: a super Mancosu manca solo il gol. Babacar-Barak spreconi, muro Paz - https://t.co/QoARvgdbgV
— CalcioLecce (@LecceCalcio) July 12, 2020
Сапонара непрекъснато тормозеше отбраната на гостите и в 55-ата минута прати топката в мрежата, само че гол нямаше, защото той се намираше в състояние на засада. Лечи също имаше своите шансове, марак и по-редки. Краньо отрази удар на Бабакар, а Манкосу направи непростителен пропуск като прати топката в гредата, макар че бе пред голлинията.

Каляри пропусна превъзходна опция, когато Нандес не се възползва от прелестен късмет и прати топката над вратата. В самия край Краньо направи извънредно избавяне, като отклони кълбото в гредата след удар на Фариас от границата на наказателното поле.

СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ
Серия А 32 кръг, неделя 12 юли  Каляри 0:0краен резулат  Лече
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР