След като преди година дойде краят на една история, като

...
След като преди година дойде краят на една история, като
Коментари Харесай

Възраждането на Blackberry: Новият смартфон на марката вече е тук

След като преди година пристигна краят на една история, като Blackberry разгласи, че стопира производството на емблематичните си смарт телефони, през днешния ден би трябвало да се появи техният правоприемник.

Компанията публично излезе от пазара на мобилни устройства в края на 2016 година, само че компанията TCL реши да възроди смарт телефоните на марката.

На софтуерната конференция в Берлин IFA, която се организира от 1 до 6 септември, производителят би трябвало да показа новият Blackberry KEYone Black Edition.

Според коментарът на уеб страницата The Next Web той не впечатлява с нищо особено за разлика от съперниците си. Устройството идва с RAM памет 4GB и в допълнение място за предпазване от 64GB.

 Кажете “сбогом” на класическото BlackBerry
Кажете “сбогом ” на класическото BlackBerry

Канадската софтуерна компания стопира производството му

Корпусът на устройството е железен, което му придава грациозен външен тип. Запазена е обичайна физическа клавиатура за моделите.

По-късно през тази година се чака TCL да показа различен смарт телефон от марката, работещ с Android. Все още не е ясно по какъв начин ще се споделя той, само че се чака да бъде напълно с тъчстрийн.

Настоящият Blackberry KEYone ще стартира да се продава през третото тримесечие на годината, като в началото ще бъде пуснат във Англия, Франция, Германия, Канада, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия, като стартовата му цена е 649 евро или 549 паунда.

 Завръщането на BlackBerry към живот
Завръщането на BlackBerry към живот

Как акциите й скочиха със 70% за два месеца?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР